ZAR LJUDI MOGU BITI OVOLIKO ZLI? Skandalozan naslov srbijanskog tabloida o Lani Pudar i njenom ocu

0 0
--

Srbijanski tabloidi nakon velikog uspjeha naše plivačice Lane Pudar nisu propustili priliku da u svojim naslovima naglase da naša mlada zvijezda “nije htjela Srbiju”. Kurir, tabloid koji je svojim fašističkim naslovima mnogo puta do sada šokirao javnost u BiH, tako je naveo da joj je otac pravolsavac iz Hercegovine, piše N1. Regionalni mediji, koji drže to novinarskih postulata u superlativima su pisali o našoj mladoj plivačici, no očito je da postoje i oni koje je očito Lanin uspjeh pod zastavom BiH razočarao.

Kurir je citirao i izjavu Laninog oca. “Lana pliva za BiH, zemlju svog rođenja, zemlju svog porekla i zemlju koju nosi u srcu”, u toj je izjavi otac Velibor vrlo jednostavno pojasnio Lanin prirodni izbor.

Mnogi sportisti, kao i njihovi roditelji u BiH, ne razmišljaju na isti način. Mnogi su se zbog različitih motiva odlučili nastupati pod zastavama susjednih zemalja. Kako god odlučili, jedno je sigurno, količinu ljubavi koju su Bosanci i Hercegovci spremni podariti svojim sportskim herojima nikada i nigdje neće doživjeti. Lana je odličan primjer.

IZVOR: TUZLANSKI.BA

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %