ZADRUGARKU NIKAD NE BISTE PREPOZNALI! Dala 15.000 € na promjenu LIČNOG OPISA! Spisak šta je sve Grujićka uradila na sebi.

0 0
--

Sanja Grujić, učesnica nekoliko sezona Zadruge, nije žalila para za svoj sadašnji izgled, a prema proceni upućenih, u sebe je navodno uložila 14.820 evra.

Sanja se prvo sredila, pa onda ušla u rijaliti, a da ranije nije izgledala ni približno kao sada dokaz je njena fotografija iz prošlosti koja se pojavila na internetu. Učesnica rijalitija, koja je imala žestoku akciju s cimerom pred svima, uradila je grudi i tu operaciju je platila oko 4.000 evra, a tu se nije zaustavila, pa je prešla na lice.

Usta je više puta punila i oni koji je poznaju kažu da je za to izdvojila oko 2.000 evra. Sada nije zadovoljna što su toliko velika i planira da ih smanji nakon što izađe iz rijalitija. Ona se pobrinula i za svoj osmeh, sredila je zube što ju je koštalo oko 4.000 evra. U totalnu anesteziju je išla i kada je rešila da promeni izgled svog nosa, a to je platila oko 3.000 evra.

Uradila je i nazolabijalne bore što je platila 270 evra, kao i botoks tri regije i za to je dala 250 evra. Sredila je i bradu, oblikovala ju je hijaluronom za šta je izdvojilo oko 1.000 evra i na kraju su na red došle obrve koje je platila oko 300 evra.

izvor: kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %