Zadrugar Kristijan Golubović u 53. godini postao otac: Porodila se Kristina Spalević!

0 0

Ponosni otac Kristijan Golubović se odmah oglasio i otkrio sve detalje porođaja.

– Dobio sam sina, moja Kristina se porodila! Zvaće se Konstantin Kosta Junior, neizmjerno sam srećan. Beba je zdrava i krupna, ima četiri kilograma i dvjesta grama. Nikako ne može da bude drugačije kad Kristijan pravi djecu! – poručio je Kristijan.

Kristina se također oglasila te je otkrila kako je prošao porođaj:

– Jeste, sve je prošlo dobro, sad sam se probudila, uspjela sam da zaspim na pola sata, jer me baš boljela materica, daju mi lijekove, samo da preguram danas – rekla je ona.

– Urađen je carski rez, da, dali su mi za vraćanje materice nešto, to me boli, kap po kap, tri sata. Super sam prošla hvala Bogu – rekla je ponosna mama.

– Gledam ga u boksu, isti Kristijan, bre, meni liči i na mene i na moju mamu, ali ja bih voljela da sin liči na Kikija. Čim su ga izvadili rekla sam “Jao lijep je” – dodala je, jer je sniman cijeli porođaj, što je ostalo kao velika uspomena.

– Ja sam očekivala da bude baš ružna beba, kako obično i biva, kad izađe kao žabica, ali kad sam ga vidjela, pa kosica, sve mi je bilo preslatko. Dobio je ocjenu 9 i 10. Hvala Bogu, to me je obradovalo, 4 kilograma i 6 grama, 55 dugačak – smijala se Kristina.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %