Vjerovali ili ne: Pijani državljanin BiH sjeo u pogrešan autobus u Hamburgu pa je umjesto u Nizozemsku otputovao u Dansku

0 0

Pijani državljanin BiH je zabunom u Hamburgu sjeo u pogrešan autobus pa je umjesto nazad u Nizozemsku otputovao u Dansku.

Zbog toga je 45-godišnji muškarac svoje putovanje u srijedu ujutro završio u policiji u Flensburgu nakon što ga je danska policija izvela iz autobusa jer je putovao bez dokumenata i novca, piše Fenix-magazin.

Bh. pasoš i mobitel

U policijskoj stanici u Flensburgu se ispostavilo da je muškarac iz BiH, inače moreplovac, zapravo autobusom namjeravao vratiti iz Hamburga u nizozemski Eindhoven gdje je na tamošnjem autobusnom kolodvoru spremio svoje stvari zajedno s jaknom u kojoj mu je ostao novčanik, bh. pasoš i mobitel. (Policija ne navodi kako je uspio bez osobnih dokumenata doputovati u Hamburg).

U policijskom saopćenju iz Flensburga se navodi kako je pijani državljanin BiH u Hamburgu “jedan zeleni autobus zamijenio drugim zelenim autobusom” koji nije vozio natrag u Eindhoven već je vozio za Kopenhagen. Svoju grešku primijetio je tek na graničnoj kontroli danske policije.

Ispratila ga policija

Kako bi dodatno pomogla bh. moreplovcu koji je iz Eindhovena htio otputovati kući u BiH, njemačka policija je kontaktirala bh. ambasadu u Berlinu te od njih dobili podatke o njegovu identitetu i ostalom.

Iz ambasade BiH u Berlinu su svom 45-godišnjem građaninu poslali kupljenu autobusnu kartu kako bi se mogao iz Hamburga vratiti u Eindhoven gdje su mu ostale stvari.

Kako bi se uvjerili da će 45-godišnjak ovoga puta ući u pravi autobus, njemački policijski službenici su ga odvezli do autobusne stanice i uveli u autobus za Eindhoven. Avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %