VIDEO: POGLEDAJTE VILU DRAGANA ČOVIĆA OD 5 MILIONA KM : Koji se obogatio pljačkajući hrvatski narod za kojeg se svim silama bori!

0 0

Porodica predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića ima luksuznu kuću od skoro pet miliona maraka u naselju Bare, poznatom kao “Beverly Hills” Mostara.

Na parceli površine dvije hiljade metara kvadratnih niče grandiozni objekt sastavljen iz dva dijela – porodična rezidencija predsjednika HDZ-a BiH.

Rijeci Radobolji, koja protiče pored parcele, promijenjen je tok kako bi proticala uz imanje.

Čović ima vile i u Zaostrogu , Barama u Hrvatskoj, a sve u ime hrvatskog naroda kao i za narod! Čović se našao odvažan pa je skrenuo i tok rijeke Radobolje da bih svoju vilu mogao da adekvatno ogradi velikim zidovima..

Bračni par Čović je većinu svojih nekretnina kupio ili dobio na poklon do 2003. godine. Nakon što su otvorene istrage i sudski sporovi protiv Čovića zbog sumnje da je koristio javne funkcije za ličnu korist, situacija se promijenila.

U narednim godinama nekretnine je, uglavnom, kupovala Bernadica Čović u ime svoje rodbine, a poslije je neke od tih nekretnina i dobila na poklon.

izvor: bihnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %