VASKOVIĆ OBJAVIO VIDEO: “SNSD ucjenjuje Stanivukovića novim kompromitirajućim snimcima, više ne smije spomenuti Dodikovo ime…”

0 0

Stanivuković je u međuvremenu zaboravio kako na Batu i Seku, tako i na oduzimanje građevinske dozvole, piše Vasković.

Novinar Slobodan Vasković na svome blogu piše kako je u svojim govorima gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković nekoliko puta najavio i oduzimanje građevinske dozvole „Bati i Seki“ (Igor i Gorica Dodik), izdatu za ogromni stambeni objekat koji porodica Dodik gradi u centru Banje Luke.

“Stanivuković je u međuvremenu zaboravio kako na Batu i Seku, tako i na oduzimanje građevinske dozvole”, piše Vasković.

“Više izvora iz SNSD-a mi je potvrdilo da razlog Draška Stanivukovićevog odustajanja od pomenutih obećanja leži u činjenici da SNSD posjeduje još kompromitujućih videosnimaka, na kojima se jasno vidi i Stanivuković.”

Podsjećam da je Gorica Dodik nekoliko sedmica prije puštanja u javnost prvog snimka putem društvenih mreža najavila objavljivanje istog. Kasnije je snimak i objavljen, i to dva dana prije dana izbora za gradonačelnika Prijedora, piše Vasković.

“Stanivuković je svojim plitkim spinovima o navodnim vezama sa pjevačicama i starletama pokušao da ublaži nastalu štetu, ali je u očima javnosti zbog toga samo naišao na podsmijeh.”

Svjestan kakve materijale Crvena Sekta posjeduje o njemu, uplašeni Stanivuković u posljednje vrijeme ne smije čak ni da izgovori ime Milorada Dodika. Tako je on prije nekoliko dana, pravdajući se za poraz na izborima za Savjete mjesnih zajednica u Banjoj Luci, izjavio „nekada smo čuli da će neki ljudi da se svete“. On je tu, naravno, mislio na Milorada Dodika, koji je u izbornoj noći 2020. godine prijetio građanima Banje Luke zbog poraza Igora Radojičića. Stanivuković očigledno više nema hrabrosti ni da spomene Dodikovo ime.

Da SNSD posjeduje više kompromitujućih videosnimaka o Stanivukoviću nespretno je priznao Vlado Đajić. On je prije nekoliko dana, gostujući na jednoj režimskoj televiziji, izjavio da Stanivuković ima nekih sumnjivih filmova, snimanja i ostalo, tvrdi Vasković.

izvor: SB

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %