UZNEMIRUJUĆI VIDEO ZALEDIO REGIJU: Majka u Srbiji krvnički tuče djecu, otac kad je pogledao video podnio zahtjev za razvod

Otac (32) iz Leskovca našao se u čudu kada je prije mjesec dana pregledao snimke sa bezbjednosne kamere u svojoj kući na kojima se vidi, kako on tvrdi, kako njegova supruga (29), krvnički tuče njihovog četvorogodišnjeg sina i šestogodišnju kćerkicu.

Na snimcima, koje je dostavio redakciji Kurira, jasno se vidi kako, ženska osoba za koju tvrdi da je majka djece, prvo počinje da viče na mališane, a zatim da ih udara i šutira, udara im glavu o glavu, onda gura od sebe, dečak udara glavom o zid i otvorena vrata sobe, a nasilje nad mališanima se tu ne završava.

Udarci nisu prestali sve dok dječak nije uspio da izađe iz sobe. Inače, sve vrijeme se čuju vriska i cika djece, kao i majka koja viče na njih, vrijeđa ih i psuje. Nije poznato da li se teror tu završio jer uskoro i ona napušta prostoriju, gdje se snimak i završava. I to samo iz razloga što su je probudili. Također, vidi se nadalje i da navodna majka djece počinje da udara mlađe dijete jer ne uspijeva da mu zakopča jaknu, sve vrijeme vrišteći i psujući.

Otac je odmah podnio tužbu za razvod braka, slučaj nasilja prijavio policiji. Istovremeno, navodno će se pred sudom i on naći kao osumnjičeni zbog pojedinih navoda njegove supruge za nasilje u porodici.

Pažnja! Video je izuzetno uznemirujućeg sadržaja i ne preporučuje se osetljivim osobama. Ton na video snimku je također isključen jer je izrazito uznemirujuć.

izvor: sb
0 0 Glasovi
Ocijeni objavu
--
Pretplati se
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x