Uznemirujući snimak / Ovo je prethodilo krvavom piru, pogledajte kako Suljo Domac i Mirza Podbičanin premlaćuju Elvira Sejfića

0 0

Krvavom piru u kojem je prije 11 dana Elvir Sejfić nožem ubio Mirzu Podbičanina, a teško ranio Sulju Planju, poznatijeg kao Sulju Domca, prethodilo je užasno premlaćivanje Sejfića.

Procurio je snimak tučnjave na kojem se vidi kako Suljo Domac i Mirza Podbičanin tuku Sejfića. Kako je zabilježeno na snimku, Sejfić izlazi iz jedne prodavnice u ulici Kemal Begova, a onda na njega nasrću Domac i Podbičanin.

Podsjetimo, Sejfić je 10. oktobra, nakon maltretiranja i užasnih prijetnji otišao u svoj stan na Džidžikovcu, uzeo nož i benzin i krenuo u potragu za Podbičaninom i Suljom Domcem. Oni su mu prijetili da će mu silovati i kćerku.

Sejfić je Podbičanina pronašao kod Tržnice, a onda je krenuo za Suljom Domcem, kojeg je našao kod Velikog parka. Ranio ga je, a kada ga je krenuo polijevati benzinom, spriječila ga je policija. Podbičanin je usred zadobijenih rana preminuo, dok je Suljo Domac preživio.

izvor: avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %