UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Kulićka traži zabranu prilaska, plaši se da će je Nenad IZBOSTI NOŽEM! Poslije njene izjave Bebica SE ISJEKAO

0 0

Miljana Kulić govorila je o pomirenju sa Lazarom Čolićem Zolom, ali i bivšem dečku Nenadu Macanoviću.

Nenad je nakon Miljaninog izlaganja napravio haos u dvorištu.

– Rekla si u intervjuu da je ta igračka prevršila svaku meru ucenjivanja – rekao je voditelj.

Pa, naravno. Rekao mi je da se ne čudim ako me bud zvali na kapiju, jer će otac da mi se obesi zbog odnosa sa Zolom. Ima decu, mene – rekla je Miljana.

– Rekao je da Marija da uđe da mi ne bismo imali kontakt – rekao je Zola.

– On ima kamere u mobilnom telefonu od tih lokala za koje priča da su njegovi. Da li su to kompleksi niže vrednosti, ne znam. Veruj mi da me je sramota njegovih izdaja i odnosa. Hvala mu na svemu, kažem mu, platiću odužiću se, ali ne mogu – rekla je Miljana.

Miljana Kulić je izjavila voditelju da želi da traži zabranu prilaska Nenadu Macanoviću, jer se kako kaže, plaši za svoju sigurnost, ali i sigurnost Lazara Čolića Zole.

Miljana je navela da se boji da je Bebica ne izbode na spavanju nožem, te apelovala a produkciju da obrate pažnju na njega. Kulićeva je bila vidno uzrujana govoreći da je Nenad psihopata, te da je bolestan, a za to vreme Macanović je bio napolju i Filip Car ga je smirivao.

Na internetu se pojavio i snimak kako mu Mina Vrbaški previja rane koje je zadobio od udaranja o staklo, a on pre toga sedi mirno i puši cigaretu.

izvor: kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %