Uznemirujući SNIMAK: Bio je na točkovima aviona koji polijeće iz Kabula i snimao! Evo šta mu se desilo! (VIDEO)

0 0

Na hiljade Afganistanaca nagrnulo je na aerodrom u Kabulu u nadi da će se ukrcati na jedan od američkih aviona za evakuaciju i pobjeći iz zemlje koju su osvojili talibani, prenose Nezavisne novine.

Dramatični snimci i fotografije sa društvenih mreža prikazuju kako se gomila ukrcava na C-17. U američkom vojnom transporteru koji je u normalnim okolnostima namijenjen za prevoz samo 134 ljudi odjednom se našlo više stotina, a oni koji se nisu uspjeli dočepati unutrašnjosti aviona, u očaju su se pridržavali za njegovu vanjsku stranu.

Pojavili su se i snimci aviona sa kojeg su Afganistanci koji su se držali za točkove padali sa nekoliko stotina metara visine kada su usljed ubrzanja aviona izgubili kontrolu, a njihova su tijela pronađena na krovovima zgrada.

Najnoviji snimak prikazuje upravo jednog mladića koji se zajedno s nekolicinom popeo na stajni trap, prenosi ATV.

Nije poznato šta se dogodilo s čovjekom koji je snimio video, kao ni s ostalima prikazanima na snimku, ali zastrašujući video pokazuje noge jednog muškarca koje vise van aviona nakon što su ga prikliještila vrata kućišta stajnog trapa, dijela u koji avion uvlači točkove nakon polijetanja.

izvor: SB

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %