UŽASNO SE OSJEĆAM! ZGAZIO JE DOSTOJANSTVO: Dejanova majka van sebe zbog pomirenja sina i snaje Dalile! Tvrdi da neće OPSTATI

0 0

Tema koja neprestano intrigira celu javnost je odnos Dejana i Dalile Dragojević.

Ušli su kao bračni par na velelepno imanje, tokom trajanja braka, Dalila ga je javno ostavila zbog drugog muškarca, sa kojim je otpočela vezu, zbog čega su se ona i Dejan zvanično razveli. Nakon raskida veze sa Filipom Carem, zadrugarka se ponovo približila Dejanu, te su se nakon toga i zvanično pomirili i svojoj ljubavi dali novu šansu.

Javnost bruji o čuvenom pomirenju i svi čekaju oglašavanje njihovih porodica, naročito Dejanovih roditelja koji su smatrali da je njihov rastanak posle svega blagoslov. Biljana Dragojević, Dejanova majka, iako ne daje izjave za javnost, oglasila se za Pink i progovorila o pomirenju svog sina sa Dalilom.

– Užasno mi je, nisam se ovome nadala i bezveze mi je. Ne znam kako je prešao preko svega, dešava se da se ljudi razvedu, svako svojim putem i ćao. Ali sve što mu je urađeno, urađeno je javno i pred svima, a on pređe preko toga. Zgazio je sebe, ponos i dostojanstvo, sve što je mogao da pregazi, pregazio je. Mislim da oni neće opstati, možda će čak i unutra prekinuti odnos, jer nema tu više života, nije isto. Možda, da se sve ovo desilo napolju, možda bi sve bilo drugačije, ipak je unutra pomućen razum i pomešane emocije. Ne znam, ništa mi nije jasno. Jedino što bih rekla, užasno se osećam – rekla je Biljana.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %