Užasni komentari SDA sljedbenika na peticiju o hapšenju Sebije! Poziv na premlaćivanja i druge grozote!

0 0

Dokle ide bolesna ideologija SDA neofašista pokazuju i komentari na društvenoj mreži facebook na peticiju za hapšenje Sebije Izetbegović.

Naime u facebook grupi Tuzla: mijenjam, poklanjam, kupujem, prodajem  angažirane su desetine SDA botova po naredbi Jasmina Mulahusića iz Luxemburga.

U grupi se svi oni koji su za hapšenje i smjenu Sebije Izetbegović nazivaju izdajnicima, srbima i četnicima dok se usput poziva i na njihovo ubijanje i uklanjanje!

Najglasniji u svom radikalnom neofašističkom djelovanju je osoba koja se krije iza vehabijskog profila Derviš Hasić

On je samo jedan u nizu SDA internet ratnika koji su ovih dana aktivirani da prijete, psuju i omalovažavaju sve one koji su protiv nacionalfašističke ideologije SDA stranke, te sve one koji se bave kriminalom iste.

Naš urednik je uspio slikati nekoliko sceen shotova komentara dotičnog Hasića na peticiju za hapšenje Sebije Izetbegović!

Tu je naravno i Fiko Boss koji je slao i privatne poruke autoru peticije kao i njegov prijatelj  Adnan Lingo veliki obožavaoc i sljedbenik poznatog teroriste Jasmina Mulahusića iz Luxemburga.

 

Ova grupa facebook terorista angažovana je sa namjerom da spriječi bilo kakvu nezavisnu istragu ili objavu protiv familije Izetbegović i SDA.    Istu predvodi Jasmin Mulahusić terorista koji je u Belgiji hapšen zbog trgovine oružjem i municijom u suradnji sa poznatom Alžirskom grupom terorista. Njegovi sljedbenici kojih ima nekoliko desetina spremni su ubijati za porodicu Izetbegović što pokazuju komentari iznad.   Da li će se Bakir Izetbegović ikada ograditi od ovih osoba i da li će ikada SIPA početi da radi posao na suzbijanju međunarodne propagande poznatih SDA terorista?

Da li treba neko da izgubi život da bi institucije BiH počele da rade svoj posao?

Izvor: Istraživački tim bihnews.info

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %