UŽAS u SRBIJI: Svekar je silovao poslije nedjeljnog ručka, muž joj se objesio pred njom

0 0

Tatjana Bjegović je otvorila dušu i ispričala svoju stravičnu životnu priču rekavši, između ostalog, da ju je svekar zvjerski silovao. – Udala sam se čisto da bih se udala, nisam bila oduševljena brakom i porodicom – počela je Tatjana Bjegović ispovijest.

Kako kaže, željela je da ima porodicu i sigurnost i mislila je da je to dobro domaćinstvo.
– U tom braku sam doživjela toliko poniženja, na početku nisam smjela ništa da kažem, bilo me je sramota da ispričam šta mi se desilo – dodaje Bjegović u ispovijesti za Novo jutro sa Jovanom Jeremić.
Ona je najprije ispričala komšinici šta joj se desilo, a ona joj je rekla da se to isto desilo i sa prvom ženom njenog supruga koja je pobjegla od te porodice.
Nesrećna žena je navela da je njen suprug bio mirna duša, u ništa se nije miješao i nikad se nije suprotstavljao porodici, a bio je vezan za majku.

Ona kaže da neće da priča o njemu ružne stvari jer sa njim ima dva djeteta ali je o svekru iznela šokantne detalje.

– Taj čovjek ne preza ni od čega. Bilo je puno sitnih detalja na koje na nisam obraćala pažnju. Sklanjala sam se od njega – rekla je za svog bivšeg svekra Bjegović, pa
nastavila:
– Bila je nedjelja, ljeto, zaova moja sa suprugom odlazi do grada, mi smo živjeli u selu. Odnijela sam ručak svekru i pitala sam ga da li da sačekam, kako bi vratila posuđe. On je počeo da me vuče, tamo vamo. Vidjela sam da mi nema spasa, savladao me je strah, panika, i nisam mogla da mu se suprtotstavim.

A onda je uslijedila šok izjava njenog svekra. Tatjana se prisjetila jezivih riječi.
– Nemoj da brineš, on vjerovatno ne može da ima djecu – rekao je svekar misleći na svog sina i dodao:

“Ja ću tebi da napravim dijete”.
Kako je Bjegović navela, njen muž joj je kasnije priznao je znao da se to isto desilo i sa sa njegovom bivšom ženom koja je pobjegla.

Prema njenim riječima, svekar je nastavio da je progoni nakon silovanja, govoreći da je zaljubljen u nju i da mu se sviđa. Ono što je najbolesije je to što njen muž nije reagovao na sve to, dodaje ona.
Nakon razvoda i odlaska iz nesrećnog braka u kojem ima dvoje djece, Tatjana preko prijatelja upoznaje čovjeka iz Šapca, o kojem je znala da je živio 20 godina u Kanadi.

– Mislila sam da je emancipovan čovjek, međutim, uveo me je u neke firme, napravio mi dugove, 20 dana bili smo potpuno gladni – prisjeća se ona svog života sa njim u
selu Miloševo kod Jagodine.
– Ja sam našla posao u Beogradu i pripremala sam se da odem na razgovor. On je pio neke lijekove i rekao mi da ne mogu da idem u Beograd da radim. Počeo je da pravi haos, izvrijeđao me je i otišao iza kuće.

Kako navodi, onda je za nju usledio još jedan veliki šok. Njen tadašnji muž je stavio sebi konopac na vrat prijeteći joj da će da se objesi. Sa nesrećnom ženom bila je i njena kćerka koja je takođe prisustvovala nesrećnoj sceni.
– Presjekla sam konopac, skinula ga, a on je prebačen u bolnicu – priča Tatjana.

Kako kaže, on je u bolnici napravio haos i njega su pustili, ali je u međuvremenu Tatjana sa rođacima otišla u Beograd.
Tatjana Bjegović ispovijest završava pričom i totalnom preokretu u njenom životu.

– Odjednom, pojavio se čovjek mog života, nekog zbog koga živim, ko me voli i pazi – kaže ona i dodaje:
– Želim svakoj ženi da nađe srodnu dušu, neizmjerno sam zahvalna i bogu. Djeca su mi dobro, imam svoj život, organizovana sam bolje. Ovaj brak i ovaj čovjek je moja treća sreća, prenosi Kurir

izvor: 072.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %