Urnebesan video koji je nasmijao milione: Prvi susret djedice s automobilom koji se sam vozi

0 0

Dvojica 81-godišnjaka iz SAD-a dobili su iskustvo života, kada je unuka jednog od njih pozvala svoj automobil koji se sam vozi i pozvala ih unutra, a video ovog događaja već je pregledalo više od 33 miliona ljudi.

Ovaj urnebesni video djelo je 81-godišnjeg korisnika Instagrama koji se zove Kenny, a vozili su se u automobilu njegove unuke.

Kenny i njegov prijatelj bili su fascinirani čim su u automobil ušli. Po ulasku u vozilo, ono je pozdravilo svoju vlasnicu imenom, a reakcije dedica bile su nevjerovatne.

Još su bili pod dojmom prve interakcije kada je automobil sam počeo da vozi, a jedan od njih je čak rukama provjeravao da se nije neki ‘tajni vozač’ sakrio iza sjedišta.

Iako je bilo nepovjerenja isprve, te puno straha, dvojac je na kraju prihvatio svog nevidljivog vozača.

Čak su otišli i korak dalje. Kenny je u jednom trenutku rekao da je ovaj automobil uradio bolji posao nego da ih je neka osoba vozila.

Na Facebooku je ovaj video pogledalo više od 13 miliona ljudi, a na originalnoj objavi, na TikToku, ima više od 33 miliona pregleda.

@patriotickenny

Riding in a self-driving car was an experience of a lifetime! Part 2 coming because it was too long! @officialwaymo #waymo #arizona #seniorcheck #selfdrivingcar #autonomouscar #blizzard #navyvet

♬ original sound – patriotickenny

 

izvor: press

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %