Ukrali auto, zabili se u ulazna vrata Binga pa bobjegli sa sefom: Detalji filmske pljačke u Mostaru

0 0
--

Prava filmska pljačka dogodila se protekle noći u Mostaru, a policija još traga za pljačkašima.

Oni su prvo u Mostaru ukrali automobil hrvatskih registarskih oznaka. Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, pljačkaši su se automobilom zabili u sef prodajnog centra Bingo koji se nalazi uz magistralnu cestu M-17 u naselju Sutina, nakon čega su otuđili sef i ubacili ga u automobil.

Potom su se automobilom odvezli prema Vrapčićima, gdje su izvadili novac iz sefa i ostavili i automobil i sef.

Iz MUP-a HNŽ potvrdili su da se pljačka dogodila, ali nisu službeno potvrdili detalje pljačke. Pljačkaši su u bijegu, a policija traga za njima.

Kako je kasnije pojašnjeno za Avaz, zaštitari ‘Flek Security’ su jutros u 4.30 sati prijavili provalu u bankomate u tom objektu. Izlaskom na lice mjesta, utvrđeno je da su oštećena dvoja klizna vrata na ulazu, dok na bankomatima nije bilo tragova provale.

Utvrđeno je i da su se počinitelji s lica mjesta udaljili automobilom Passat, registarskih oznaka Đakova, Republika Hrvatska.

Međutim, nedugo poslije se došlo do saznanja da je iz mjenjačnice koja se nalazi do ulaznih vrata ukraden sef u kojem se nalazila veća suma novca, a što je potvrdio Ljudevit Marić, glasnogovornik Uprave policije.

Pljačkaši su prethodno ukrali Passat s parkinga kod Đačkog doma, a vlasnik automobila je u četiri sata to prijavio policiji. Tim automobilom su se pljačkaši vozeći u rikverc zabili u ulazna vrata, nakon čega su se, prema dostupnim informacijama, provukli do sefa i ukrali ga.

U policiji poduzimaju sve neophodne mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja ove pljačke.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %