Ukrajinci razorili ruske helikoptere, objavljene satelitske snimke nevjerovatnog ruskog gubitka.

0 0

Kakvi potezi ruske vojske… Ovako poredati helikoptere u liniji… To samo omogujuće napadačkom avionu da ih u manje preleta uništi, komentari su na društvenim mrežama

Satelitske snimke koje je objavio portal The War Zone pokazuju uništene ruske helikoptere u zračnoj luci u Hersonu, lučkom gradu na Crnom moru koji su Rusi okupirali i osvojili prošli tjedan.

Na snimkama za koje spomenuti portal tvrdi da su nastale 15. ožujka vidi se gusti crni dim koji se izdiže iznad zračne luke i helikopteri u plamenu.

Pa ovo je laka meta za avione’
Čini se da su ukrajinske snage osim helikoptera pogodili i skladište goriva.

Ovo je, kako prenosi The War Zone, drugi veći ukrajinski napad na Herson.

Fotografije ruskih helikoptera u plamenu proširile su se društvenim mrežama. Nije jasno jesu li Ukrajinci napali dronovima, artiljerijom ili možda avionima.

– Kakvi potezi ruske vojske… Ovako poredati helikoptere u liniji… To samo omogujuće napadačkom avionu da ih u manje preleta uništi – napisao je jedan korisnik na Twitteru.

Kako piše The War Zone, uništeni helikopteri vide se i dalje od ovih koji na snimkama gore, a to bi mogli biti helikopteri koji su uništeni u ranijim napadima.

Na društvenim mrežama objavljene su i snimke izdaleka na kojima se vidi kako se iznad zračne luke pod kontrolom rusije izdiže dim.

izvor: 24sata

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %