U ZADRUGU ULAZI JEDAN OD NAJPOZNATIJIH OČEVA ZADRUGARA! Imao je konflikte sa MNOGIMA, nema dlake na JEZIKU, a ovo su DETALJI

0 0
--

Osman Karić, otac rijaliti učesnika Stefana Karića, danas je sa čelnicima Pink televizije dogovorio ulazak u “Zadrugu 6”.

Naime, Osman je sa suprugom Kristinom danas bio u zgradi Pink televizije gde je sa Velikim šefom i celokupnom produkcijom dogovarao detalje o ulasku u “Zadrugu 6”.

Osmanov sin, Stefan, bio je učesnik ovog rijaliti programa u prethodnim sezonama, a sada će se i njegov otac oprobati u “Zadruzi 6”.

Osman je istakao da ima punu podršku sina i supruge.

– Osman je odlučio da je sada vreme da pokaže ko je i šta je. Namerno ulazi sada kada u “Zadruzi” nije njegov sin. On je do detalja dogovorio uslove s produkcijom, tako da neće biti problema. Nije tražio neke nenormalne uslove, samo ono što smatra da zaslužuje – istakao je izvor za “Informer”.

Podsetimo, Osman Karić je tokom prethodnih sezona žustro podržavao svog sina u rijalitiju. Ulazio je čak i u verbalne sukobe sa mnogim učesnicima, a pretpostavlja se da će njegova izlaganja izazvati veliku pažnju javnosti kada bude ušao u rijaliti.

izvor: Kurir.rs/Informer

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %