U Gradačcu svečano otvoren prostor za stranačka okupljanja

0 0

Prije nekoliko dana u Gradačcu, tačnije u MZ Vida II je svečano otvoren prostor za stranačka okupljanja i zgubidanjenje. Prisutne je pozdravio gradonačelnik Gradačca Edis Dervišagić koji je ujedno presjekao svečanu vrpcu i proglasio prostor otvorenim za sijelo.

“Veoma sam ponosan što smo uspjeli realizirati ovaj projekt da napokon imamo stranački i rekao bih prostor za pobjeći iz grada da se na miru možemo opustiti i razgovarati o narednim aktivnostima, jer izbori dođu dok trepneš okom a vjerujte mi da smo stranačka okupljanja imali po vikendicama, kafićima, kancelariji u stranci koja je veoma neuslovna itd.. ponosan sam što smo ovaj prostor u MZ Vida II opremili po najvišim standardima onako kako zahtijevaju stranačke kolege, istakao bih da smo iz Budžeta izdvojili velika sredstva i ideja je bila da ovaj prostor bude u sklopu novootvorenog Vatrogasnog doma gdje smo uselili Profesionalnu vatrogasnu jedinicu koja je bila u samom centru grada, jer zaista ne vidim razlog da ista bude u centru grada na staroj lokaciji u ul Titovoj. Vjerujte teška su vremena i mi smo, mogu slobodno kazati, prodali većinu imovine koja je bila u vlasništvu Grada Gradačac jer smo velika sredstva utrošili na izborne kampanje i pomažući nama bliske ljude u stranci”. Istakao je vidno raspoložen gradonačelnik Dervišagić.

Kada je u pitanju prostor koji je otvoren za stranačka okupljanja u sklopu Vatrogasnog doma, sastoji se od tri prostorije, dva toaleta, hodnika a grijanje je na pelet, jer kako ističu, dosta je više bilo smrzavanja uz furunu kojoj je začepljen sulnar pa još i napuni prostoriju dimom i radijatora koji su vazda hladni u kafićima.

U izgradnju ovog objekta gdje je i smještena prostorija za zgubidanjenje, uloženo je oko 500.000 KM

Članak je satiričnog karaktera!

I na kraju, zapitajmo se ima li ovdje uopće satire ?!

 

A,H/BiHnews

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %