TRAGEDIJA U AUSTRIJI: Potpuno zdrav dječak od 12 godina preminuo 3 dana nakon prve doze vakcine Pfizer

0 0

12-godišnjak iz Austrijske pokrajine TIROL se srušio i umro tri dana nakon cijepljenja. Sadašnji rezultat obdukcije donosi eksplozivnu prekretnicu.

 

Dječak iz Tirola navodno je doživio zastoj cirkulacije opasan po život ubrzo nakon prvog cijepljenja Pfizerom u prosincu.

Liječnici su seborili za njegov život puna 3 dana, ali su izgubili su trodnevnu bitku i 17. prosinca 2021. 12-godišnjak je preminuo u bolnici. To je također objavio Federalni ured za sigurnost i zdravlje u tjednom izvješću od 4. siječnja.

Federalni ured za sigurnost i zdravlje jučer je priopćio da će, za razliku od drugih izvješća, javnosti biti dostupan nalaz obdukcije – ali je isti bio dvosmislen.

 

Uz srce, pluća i jetru, pomno je pregledan i djetetov mozak, ali nije pronađen jasan razlog djetetove smrti. Slučaj stoga ostaje misterij i vjerojatno nikada neće biti konačno razjašnjen.

Pretpostavka doktora je da je umro od cijepljenja i  smatra se veoma vjerojatnim uzrokom smrti, ali se ne može dokazati.

Dvanaestogodišnjak stoga nije izoliran slučaj: u Austriji su istražena ukupno 263 smrtna slučaja u vezi s cijepljenjem. Samo 63 od njih moglo bi se sa sigurnošću objasniti drugačije.

Roditelji dječaka tvrde da je bio savršenog zdravlja i da je nedugo prije vakcinacije odradio i sistematski pregled te da nisu nađeni nikakvi problemi tako da će pokrenuti tužbu i protiv države za nepriznavanje uzroka smrti i zbog pogodovanja farmaceutskoj industriji.

 

Izvor: Heute.at

Prevod BiHnews

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %