TIRANIJA AUSTRALIJSKE VLADE: ĐOKOVIĆ OSTAJE U IZBJEGLIČKOM HOTELU?! Sud nije još dao srpskom teniseru slobodu kretanja do ponedjeljka!

0 0

Sraman proces protiv Novaka Đokovića je upravo u toku. Australijske vlasti pokazuju najveći oblik diktature i anti ljudskih prava!

Novak Đoković bi trebao zauvijek odbiti da igra u Australiji i ostaviti na njima da sami nose sramotu i nepravdu koju su prema njemu prouzročili!

UŽIVO IZ MELBURNA

10.36 – Gotovo nevjerovatno zvuči da sud nije dao tri dana slobode Novaku Đokoviću. Odluka da Novak zvanično bude pušten u naredna tri dana još uvijek ne postoji.

10.30 – Oglasio se ponovo i Aleksandar Vučić

– Novak Đoković ne može da bude deportovan iz Australije do ponedjeljka u 16 časova – glasi konačna odluka suda, u saopštenju se i dodaje:

– Do tada će sve strane preduzeti maksimalne napore da konačno ročište bude održano na efikasan i blagovremen način.

Sudu je potrebno još malo vremena zbog težine slučaja da bi donio odluku gdje će Novak biti u naredna tri dana. Dilema je – dozvoliti mu da bude u normalnom smještaju ili vratiti gdje među imigrante. Pričamo o Novaku Đokoviću. Neverovatno!

U Melburnu su počeli i protesti zbog maltretiranja Novaka Đokovića! Demonstranti imaju parole “Ukinite pritvor”, “Besplatno mučenje”, “Nismo kriminalci”, “Oslobodite ga”…

Izdrži Nole!

IZVOR. KURIR.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %