TEROR UKC TUZLA NAD PJEVAČICOM DADOM MEŠALJIĆ: Traže da demantuje da je imala loše iskustvo na klinici!

0 0

Pjevačica Dada Mešaljić nedavno je na svijet donijela kćerkicu Merjem, pa od tog trenutka dešavanja iz bebinbog života, kao i tematika vezana za majčinstvo dominiraju na njenim nalozima na društvenim mrežama.

Ipak, najradosniji trenutak u njenom životu, kako tvrdi propratilo je, traumatično, horor iskustvo. Naime, pjevačica tvrdi da je na UKC Tuzla nasilno porođena prirodnim putem, umjesto carskim rezom.

Iz UKC Tuzla su se obratili pjevačici sa zahtjevom za javni demanti njenih tvrdnji, što je pjevačica objavila na svom Instagram profilu. Ipak, ovaj njihov zahtjev pjevačica je dočekala sa dozom gorčine, pa je između ostalog ironično poručila, da je na UKC Tuzla bila tretirana kao kraljica, jer i jeste kraljica.

Šta ovo znači? Znači kada doživite teror na nekoj Klinici kao što je to UKC Tuzla ili Sarajevo ne možete o tome javno govoriti jer će vas ista klinika tužiti i preko svojih stranačkih sudija pokušati ušutkati.

 

Ipak, ovaj njihov zahtjev pjevačica je dočekala sa dozom gorčine, pa je između ostalog ironično poručila, da je na  UKC Tuzla bila tretirana kao kraljica, jer i jeste kraljica. Njene objave pročitajte u nastavku:

izvor: avaz

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
--