Tempirajte se i zabavljajte se! Ovo je nekoliko načina za izbjegavanje socijalnog izgaranja ovog ljeta

0 0
Evo kako se lagano opustiti, razgovor održati laganim i izbjeći strašnu "vješalicu" kada se sve ponovo otvori!

Nazovite to paradoksom zaključavanja:

nakon što smo proveli toliko vremena u izolaciji, prilagođavajući se manjim životima, sada se možda trudimo da ih proširimo.

Sad kad su ukinuta ograničenja, pritisak da spakujemo kofere, iskoristimo ljeto i kažemo da na svaki poziv dolazi neprijatno protiv javnosti koja nije podobna za maratonska druženja.

Čak i oni leptiri koji su sretno preletjeli od događaja do događaja, sada možda pronalaze jednog dovoljno.

Evo kako ne pretjerati.

Lagano se uvucite
To što su noćni klubovi otvoreni ne znači da morate ići. “Bila je to velika tranzicija i bit će velika tranzicija”, kaže Beth Pickens, umjetnička savjetnica i autorica s iskustvom u savjetovanju.

Njezin ponovni ulazak u svijet, nakon ukidanja ograničenja u Kaliforniji, trebao je otići u Disneyland. “To je bilo ludo”, kaže ona. “Prešli smo s nule na 100 – shvatila sam da moram ići na oko 15.”

Tempuj sam vrijeme da ne pregoriš

“Neki su ljudi upravo izašli i ispunili svoje društvene kalendare, a zatim otišli:” Zapravo nisam baš spremna za ovo “, kaže Emily Syphas, životna trenerica iz Londona i osnivačica tvrtke Sober and Social. Predlaže da započnete sa samo jednim događajem za vikend – “umjesto marende, ručka, večere, pića …” – dok osjetite svoj prag i izgradite svoju izdržljivost.

Uđite u pravi način razmišljanja

Čak i druženje s ljudima koje volimo, na događajima u kojima uživamo uzima danak na našim nivoima energije. Poduzmite sve korake koji su vam potrebni da biste se osjećali sretno i odmoreno prije nego što krenete – “bilo da je to meditacija, ili trčanje ili šetnja ili kupanje”, kaže Syphas. “Što bolje osjećamo sebe prije nego što uđemo u ove potencijalno neodoljive situacije, to ćemo imati bolje vremena.”

 
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %