SVEŠTENIK UŠAO U LAVLJI KAVEZ da pokrsti LAVOVE, NIJE NI SLUTIO KAKAV GA PAKAO ČEKA: Prizor koji je uslijedio je jeziv.

1 0

Snimak jednog tada četrdesetšestogodišnjeg pastora koji “pokrštava” lavove u Tajvanskom zoološkom vrtu nastao je 2004. godine, a nedavno se ponovo pojavio na društvenim mrežama, te je postao viralan.

Naime, kamera je zabilježila neimenovanog muškarca kako ulazi u ograđeni prostor u kojem su se u tom trenutku nalazile ove dvije opasne zvijeri.

Očevidac po imenu Hsu Li-jen rekao je stanici CTI da je čovjek imao za cilj da “pokrsti” ove lavove, te da je u jednom trenutku s raširenim rukama uzviknuo: „Isus će vas spasiti!“, prenosi Los Angeles Times.

One isprva na njegovo prisustvo nisu reagovale burno, ali u jednom trenutku po snimku se može zaključiti da mužjak lava gubi strpljenje, te mu je tada otkinuo kaput iz ruke.

Navodi se da ga je lav potom ugrizao za ruku, što se može vidjeti i na snimku, a takođe mu je poderao i pantalone.

Sveštenik se u tom momentu pomakao unazad, ali nije krenuo napolje već je odlučio da i dalje sjedi na obodu prostora.

Nakon što je lav drugi put nasrnuo na njega, jedva je uspio da se odbrani rukom, nakon čega su ga lavovi satjerali u ćošak.

Čak i u tom trenutku, pastor je odlučio da ostane s lavovima.

Na kraju su lavove rastjerali vodenim topovima.

Mnogi korisnici društvenih mreža naveli su da su zbog načina na koji je sveštenik držao ruke pomislili da se on moli, pa je odatle nastala šala da je on ušao s ciljem da preobrati lavove.

Sa druge strane, pojedini korisnici navode da je podizanje ruku i mahanje na ovaj način dodatno isprovociralo lava.

Kako su prenijeli lokalni mediji, čovjek je preživio i prebačen je u bolnicu. Njega su navodno, posijle nekoliko “sparinga” sa lavom, na silu izvukli čuvari jer uprkos svemu muškarac nije htio da izađe na sigurno mjesto.

Kako navodi NBC News, ovaj muškarac imao je veliku sreću jer su lavovi nahranjeni ranije tog dana, inače ko zna kako bi se ovo završilo.

(Kurir.rs/NBC News/LATimes)

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
100 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %