Supruga Amela Tuke se oglasila i ŠOKIRALA BiH: Dok sam živa i dok postoji SDA moj glas ide njima

0 0

Amina Tuka, supruga bosanskohercegovačkog atletičara Amela Tuke, oglasila se na Facebooku dva dana nakon Općih izbora na kojima su građani birali članove Predsjedništva BiH, kao i predstavnike u Državnom i Federalnom parlamentu, Narodnoj skupštini RS, kao i kantonalnim skupštinama.

Ona je poručila da će, dok je živa, glasati za SDA.

– Bošnjaci! Nemojte samo dijete koje su uspavljivali sa himnom SDA, i pjesmom “Da te nije Alija”, uvjeravati da ne glasa za istu. Dok sam živa i dok postoji SDA moj glas ide njima, to su me zadužili šehidi i moj babo i moj dido. Glasno i jasno to kažem.

Ideologija i stranka se ne mijenjaju kao što se ne mijenja ni religija! Ljudi u stranci se mijenjaju i smjenjuju, stranka i ideja nikad! Ne miješajte lonce i poklopce. Imajte karakter i stav. Dosta više!

Znam da nije moderno biti vjernik i još k tome ne odustajati od svog stava i da je moderno priklanjati se drugima ali prestanite više glumiti skupinu koja nije tradicionalna. Tradicionalni smo i takvi i treba da ostanemo, ako želimo da opstanemo. Zaboravljate tako lako ko će opet ako rata bude stati na prvu liniju. Većina onih za koje niste glas dali sad! A rat kao nije blizu, jel – napisala je Amina Tuka.

izvor: avaz.ba

Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
50 %
Surprise
Surprise
0 %