STRAVIČAN SLUČAJ U ŠKOLI U BIH: Majka pretukla dječaka, na silu ljubio patike njenom sinu

0 0

Užas u našoj Bosni i Hercegovini.

Ali, više je i gore od užasa… Da se zapitaš, kako jedan roditelj, može dopustiti sebi ovo?!

“Na slikama se nalazi D.R. Njemu je DEVET godina. Ne(majka) drugog djecaka iz razreda JE U HODNIKU OSNOVNE ŠKOLE FIZIČKI NASRNULA I PRETUKLA D.R.

U četvrtak, 27.aprila 2023., u hodniku jedne od OŠ u Sarajevu pretučen je, D.R., učenik četvrtog razreda, od strane roditelja (mati) učenika iz njegovog odjeljenja. Nakon završetka nastave, D.R. je krenuo kući, ali ga je u hodniku škole dočekala majka dječaka iz njegovog odjeljenja, gurnuvši ga da se vrati u hodnik. Gurnula ga je niz nekoliko stepenica, te kada se pokušao ispraviti tako jako ga je ošamarila da je pao na pod. Krenula mu je krv na nos.

Nakon toga uhvatila je dječaka jako za kosu, te nastavila udarcima o zid i pod. Fizičko zlostavljanje djeteta joj nije bilo dovoljno. Govorila mu je kako je njen sin pametniji, a svom sinu savjetovala da svaki dan D.R. govori da je glup i ružan. Kada je rekla da treba LJUBITI PATIKE NJENOM SINU, D.R. je pokušao to odbiti, ali ona ga je natjerala i na to poniženje.

Prijetila mu je da ne smije nikom reći o ovome i da će ubiti i njega i njegovu porodicu. Svoje nasilje završila je govoreći da se ne boji njegovih roditelja, Tom događaju prisustvovalo je dvoje djece iz odjeljenja, od kojih je jedno pobjeglo nakon što je D.R. ošamaren. Drugo dijete je u strahu posmatralo događaj i nije smjelo reagirati zbog prijetnji ,,da se ništa nije dogodilo’’. Nakon što je s svojim sinom napustila školu D.R. se vratio u učionicu. Izvor: press

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %