ŠTA LI MUTI? Premijer Crne Gore odletio u SAD i posjetio – Georga Sorosa!

0 0

Na svom prvom interkontinentalnom međunarodnom putovanju novi premijer Crne Gore Dritan Abazović išao je u Sjedinjene Američke Države i tamo je posjetio Georga Sorosa, američkog financijera raznih „nevladinih organizacija“ i ozloglašenog manipulatora.
Ova vijest je utoliko zanimljivija s obzirom da mainstream mediji nisu izvjestilii o tom susretu, a one altenativne medije koji jesu, čak i Google aktivno cenzurira u rezultatima pretrage. Čini se da Big Tech kompanije jako paze na imidž glavih igrača globalne kabale, i ne libe se koristiti cenzuru.

Ipak za susret znamo jer je premijer Abazovićna svom Twitteru objavio sliku uz natpis “Promovišemo ideje i inicijative koje vode ka miru, stabilizaciji i ekonomskom progresu Zapadnog Balkana. Može Crna Gora”, naveo je Abazović.

Što je točno Abazović radio tamo, i zašto se premijer jedne države sastaje sa jednim od najbogatijih ljudi na svijetu, to prosudite sami. Ali vrlo je indikativna reakcija crnogorskog opozicijskog političara.

Na ovaj sastanak odmah je na Twiteru reagirao lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.:

– Došao da poljubi ruku svom gazdi! Dole duboka država! Sloboda narodima svijeta! Sloboda Crnoj Gori! – napisao je Medojević.

izvor: logicno.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %