SRAMOTNI PRIZORI SA TRGA BANA JELAČIĆA: Italijanski novinar pokušao razgovarati sa dvije mlade Zagrepčanke, ali njihovo ponašanje i nekultura sve je zgrozila… (VIDEO)

0 0

Dinamo u 5. kolu Lige prvaka igra važan dvoboj na Maksimiru protiv moćnog Milana, a pobjeda Modrih je imperativ. Ali, nakon dva poraza od trenutnog lidera skupine Chelseaja – uz pet primljenih golova, bez postignutog gola, i Milan se, baš kao i Dinamo našao u teškoj situaciji.

Italijanski mediji su objavili kako se Milan očajnički želi plasirati u osminu finala jer bi ulazak u knock-out fazu Lige prvaka navodno donio najmanje 60 miliona eura prihoda. Veliko je zanimanje za ovu utakmicu, kako u Hrvatskoj tako i u Italiji, pa je tako ugledni tamošnji sportski novinar Tancredi Palmeri pokušao uoči utakmice napraviti reportažu na glavnom zagrebačkom trgu, ali nije se dobro proveo.

Naime, talijanska Sportitalia objavila je video u kojem je Palmeri zaustavio dvije djevojke kako bi im postavio nekoliko pitanja vezanih uz utakmicu, ali obje su ispale neozbiljne i vrlo nekulturne.

Posebno zgražanje u studiju izazvala je djevojka koja je u jednom trenutku pljunula pokraj novinara, tu je prilog i završio.

IZVOR: sb

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %