ŠOPIĆKA OTKRILA DA LI JE PONOVO SA KARIĆEM! Ovo niko nije očekivao: Sviđaju mi se njegovi MANIRI!

1 0

Voditeljka Ivana Šopić progovorila je o odnosu sa Stefanom Karićem nakon što su se pojavili snimci gde su njih dvoje zajedno u provodu.

Naime, njih dvoje su sinoć proslavili zajedno pravoslavnu Novu godinu, a javnost od tada ne prestaje da priča o njima. Ivana je napokon odgonetnula da li je došlo do pomirenja između njih dvoje.

– Stefan i ja nismo u vezi. Volimo se, družimo, ne vidim ništa loše u tome. Naš odnos izgleda identično kao u “Zadruzi 3” dok smo se družili i dok nismo stupili u vezu. Oboje se slažemo da najbolje funkcionišemo kao prihatelji, ali smo očigledno morali da se oprobamo u vezi da bismo to i shvatili, tako da se ne kajem što smo pokušali. Pre svega, mi smo proveli 10 meseci 24h zajedno, kao prijatelji pa potom kao partneri. Poznajemo se u srž, komuniciramo očima. Smejemo se non-stop, zračimo pozitivnom energijom i super se provedemo, takođe se i čuvamo i oduševljavaju me njegovi maniri prema meni kao prema bivšoj devojci, drugarici, kako god. Pokazali smo zrelost jer smo prešli preko svih ružnih stvari koje su se desile nakon raskida. Ponosna sam na naš odnos i na ljude u koje smo izrasli – kazala je Ivana.

Na pitanje da li planiraju da njihovom odnosu daju drugu šansu, Ivana je odgovorila sledeće:

– Ovako nam je super, ne želimo da kvarimo ovo prijateljstvo jer ovako savršeno funkcionišemo. Očekujem da me upozna sa sledećom devojkom i nemam problem sa tim. Meni je bitno da je on srećan i nasmejan, ja ću ga podržati u svemu i biti tu kao prijatelj. Koliko god to nekom izgledalo čudno, primetim ja da ljudi u gradu koji nas sretnu zajedno u društvu, da im ništa nije jasno. Imam utisak da devojke imaju problem da mu priđu zbog mene, a vidim da bi mnoge rado prišle, merkaju ,merkaju. Sinoć je opravdao titulu zavodnika.

Podsetimo, prava pometnja nastala je nakon objave da su zajedno proslavili doček, a društvo im je pravio i pobednik “Zadruge 5” Dejan Dragojević.

izvor: Kurir.rs/Pink.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %