ŠOKANTNE TVRDNJE DAVORA DRAGIČEVIĆA: “Dobio sam poruku od Dodika prije mjesec dana. Rekao mi je da su Lukač i on…”

0 0

“Vratio sam se zato što mi je azil odbijen. Sutkinja koja je trebala odobriti azil rekla je da čeka neku potvrdu, a onda su me nazvali i rekli da je sutkinja smijenjena i da je došao novi sudija. Rekli su da je BiH sigurna zemlja, ništa nisu uzeli u obzir, kazao je Davor Dragičević.

Davor Dragičević, otac stradalog mladića Davida Dragičevića, govorio je o svom povratku u BiH, i tom prilikom kazao je kako je Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a, izgubio kompas.

-On hoće da ode, ali bez zatvora i odgovornosti. Imao je moć, ali je nije iskoristio na pravi način. Ni Bakir ni Čović nisu bili očevi nacije, vjere, očevi svojih ljudi, kao ni Dodik. On mora odgovarati! Bakir i Dodik su u stanju izazvati rat da bi prikrili dva svirepa zločina, ubistva Davida i Dženana i sve što se dešavalo i prije i poslije. Morat će odgovarati, neću popustiti, tvrdio je Dragičević gostujući na Face televiziji.

Svi se peru da ne stoje iza ubistava Davida i Dženana. Dobio sam poruku od Dodika prije mjesec dana. Rekao mi je da su Lukač i on na suprotnim stranama, Lukač ima oružanu silu u RS-u, a Dodik dobro zna kakav je on. Njegovi policajci mene vide kao sotonu; prije će meni nanijeti zlo nego bilo kome na svijetu. Dodik jeste kriv za ovo sve, ali on nije ubio moje dijete jer režim koji je on napravio mi je ubio dijete! Lovili su me specijalci iz RS-a i Srbije, poslao ih je Vučić. Prvo sam se krio u sam u mraku, poslije sam se krio u Bihaću, a Bošnjaci su rizikovali svoje živote da me prebace u Austriju, držali su me kao svoje dijete. Iz Banje Luke do Bihaća sam došao u gepeku, prepričavao je Dragičević gostujući na Face TV-u.

izvor: SB

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %