ŠOK U SVIJETU! NEKADA JE BIO OMILJENI GLUMAC, A SADA JE BESKUĆNIK I PIJANICA: Izbacuju ga iz restorana, isplivao i snimak!

0 0

Slavni glumac Nikolas Kejdž dospio je u sve svjetske medije, ali nažalost, ponovo zbog neprimjerenog ponašanja u jednom restoranu.

Kejdž je, kako navode mediji, došao u jedan elitni restoran i izgledao kao beskućnik, a ubrzo su ga odatle i izbacili. Na snimku koji kruži društvenim mrežama se vidi kako ga obezbjeđenje izvodi napolje, a svjedoci su rekli da je bio u alkoholisanom stanju.

Ispričali su da je slavni glumac pio viski i tekilu, da je šetao bos, te u jednom trenutku postao agresivan i počeo da se svađa s osobljem, zbog čega je reagovalo obezbjeđenje.

“Bili smo u tom baru kad smo primijetili tipa za koga smo isprva mislili da je pijani beskućnik. Ponašao se ludo. Šokirali smo se kad se kasnije pokazalo da je to Nikolas Kejdž.

Bio je potpuno razvaljen i svađao se s osobljem. Bio je u jako lošem stanju i šetao je bos. Osoblje nam je reklo da je pio tekilu i viski. Vikao je na ljude i pokušavao da se potuče, a zatim ga je osoblje zamolilo da ode. Bio je toliko pijan da je jedva obuo japanke prije nego što su ga ispratili. Na kraju ga je jedan od gostiju restorana odveo kući”, ispričali su očevici.

Poznato je da je Kejdž uhvaćen u javnosti u alkoholisanom stanju i u martu 2019. godine, kada je snimljen kako viče dok se prijavljivao za dozvolu za vjenčanje u sudnici u Las Vegasu. Četiri dana nakon vjenčanja sa četvrtom suprugom Erikom Koike zatražio je poništenje braka, tvrdeći da je bio pijan i da nije znao šta radi.

U februaru ove godine vjenčao se peti put, takođe u Las Vegasu, s 30 godina mlađom Rikom Šibatom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Полный pzdc…. (@full_pzdc18)

izvor: kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %