ŠOK! NIKO NIJE OČEKIVAO DA JE ZA NJEGA KRAJ U ZADRUZI: Čim je ušao u studio NJEMU je pao u zagrljaj, a o bivšoj nije htio ni riječ

0 0

Nenad Aleksić Ša i Marko Osmakčić borili su se za opstanak u rijalitiju Zadruga, a kao pobjednik izašao je Marko.

– Jedan ima 61% glasaova, a drugi 39% glasova. U zadruzi ostaje Marko Osmakčić – rekao je Darko a zadrugari su se pozdravili sa Ša.

Ša je, za razliku od prošlih učešća, zadovoljan kako je ovaj put predstavio sebe, a to mu u prilog ide da ga je ovaj put u studiju dočekao otac.

– Jako mi je drago što sam izašao, moram da kažem da sam zadovoljan i da mislim da sam opravdao šansu koju sam dobio – rekao je Ša a onda je Dušica najavila njegov profil.

Da li ćeš stupiti u kontakt sa Tarom? – upitala je Dušica.

– Nema potrebe, svako ide svojim putem i to je to. Nisam mogao da vjerujem da ću doći sebi, ali sada mislim da sam pobjednik, i zadovoljan sam baš kakav sam bio. Po mom mišljenju Gruja je sebe totalno izgubio, ja sam pokušao da ga osvijestim, ali nisam uspio iako su se drugi smijali. Anđela se pokazala baš super i ona je kompeltna osoba i drži sebe na svoj nivo.

Od Dalile i Cara i Aleks i Dejana nema ništa, a Mina i Mateja su mi super, oni će trajati po izlasku. MC Aleks i Matora uh… Aleks je gotivna osoba, ali mi se ne sviđa njeno ponašanje, njoj je Matora potrčko kao što sam ja bio nekome – rekao je Ša.

izvor: kurir

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
--