“SMRKNE IM SE KAD IM SE POMENE KĆERKA” Anđelini roditelji žive kao da ona ne POSTOJI! Ovo neće uraditi do kraja RIJALITIJA

0 0

Roditelji Anđele Đuričić ne mogu da oproste ćerki bruku i sramotu zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem i raskalašnog ponašanja pred kamerama. Đurišićeva, koja je očekivala da će dobiti čestitku i neko pismo od roditelja, ostala je sama, bez ikakve podrške i to je saznala baš kad ju je njen ljubavnik šutnuo i prevario sa Majom Marinković.

“Njeni neće ni da čuju za nju i dok je god u tom rijalitiju, neće joj poslati ništa. Nikakvo pismo. Ne zanima ih uopšte. Svako živi svoje živote kao da ne postoji. Veoma su razočarani i čekaju da izađe kako bi razgovarali, a do tada ništa”, rekao je za Kurir prijatelj porodice Đuričić.

“Malo pričamo o tome, izbegavaju da je spominju, smrkne im se kad se potegne ta priča. Neće se oglašavati uopšte, a kako sam shvatio, čak su na Aninoj strani”, dodao je izvor.

Podsetimo, Anđela se razočarala kada su svi zadrugari dobili pisma i čestitke od svojih najmilijih, a samo ona nije. Mlada Crnogorka se čak i naljutila na roditelje i ne može da ih shvati.

– I druga deca su radila mnogo gore stvari… Ne mogu nijedno opravdanje da nađem da ne dobijem čestitku. Nema opravdanja! Sramota, znam da ih je još odavno sramota, ali ne mogu da shvatim. Nikako! – rekla je Anđela.

kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %