SMIJEH DO SUZA: Salko Juklo imitirao Bakira Izetbegovića: Ne postoji ćošak na kugli zemaljskoj gdje danas nema Bošnjaka, ja sam to dobro rasporedio

1 0

Da nisam ja na ovom mjestu na kojem se nalazim, danas ovog praznika ne bi ni bilo

Kada jasmin mulahusić (ciljano napisano malim slovima, op.a.) osokoljeni SDA-ov jurišnik iz Luksemburga vrijeđa novinare, političare, njihove porodice i kada ih najbrutalnije i najgnusnije napada, SDA svita će reći da je to sloboda govora.

Kada mostarski šeret Salko Juklo genijalno dijagnosticira i sebi svojstvenim cinizmom narodu predstavi besmisao politike Bakira Izetbegovića i stranke na čijem je čelu, to je, prema dubokoumnoj SDA halki, napad na Bošnjake.

Danas je onda Salko opet napao Bošnjake.

Evo i kako:

– Eselamu alejkum moji dragi Bošnjaci i drage Bošnjakinje. Ovom prilikom želim da vam se zahvalim i da vam čestitam 25. novembar Dan državnosti BiH, bez obzira gdje se nalazili. Želim da vam kažem jednu stvar. Da nisam ja na ovom mjestu na kojem se nalazim, danas ovog praznika ne bi ni bilo. Ali zahvaljujući meni, mojoj mudrosti, i mojim mudrim političkim odlukama, danas su Bošnjaci jedan vrlo bitan faktor u Evropi i u Evropskoj uniji.

https://www.youtube.com/watch?v=mPcoLODmuWY

Tako da ne postoji ćošak ove kugle zemaljske gdje danas nema Bošnjaka. Sve sam ja to rasporedio Australija, Amerika, Evropa, Evropska unija. Želim da vam se zahvalim u ime svoje supruge Sebije koja trenutno nije tu. Malo je nasekirana, neki dan našla diplomu, krenula da je preda u Tužilaštvo i onda naiđe ona poplava i odnese joj diplomu. I sad je traži, pa je malo nasekirana. Ali javit će se ona čim je nađe. Vaš Bakir – rekao je u novom videu, između ostalog, Salko Juklo.

izvor: avaz.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %