Sljedbenici teroriste Jasmina Mulahusića pozivaju na osnivanje tajne organizacije za likvidaciju “Izdajnika” i protivnika SDA!

0 0
--

Terorista Jasmin Mulahusić ne odustaje u svojim zločinačkim pohodima da sve one koji bilo šta kažu za SDA nazove izdajnicima, zločincima i plaćenicima.

Ovaj put je to učinio uz objavu vezanu za novinara Fatmira Alispahića i njegovog sina a u komentarima se osula salva negativnih komentara prema istima. Jedan od komentara ispod se odnosio i na kreiranje tajne organizacije po uzoru na Izraelski Mosad koja bi se obračunala sa protivnicima SDA i likvidirala ih.

U objavi su također napadnute osobe iz Australije koje su odlučile finansijski pomoći Alispahiću da održi živom svoju emisiju Defter Hefte.

Da li će građani BIH stati u kraj ovom zlu ili će šutiti na očigledno pozivanje na klanje nepodobnih?

Tom prilikom se oglasio i sam Alispahić putem svoje stranice Defter Hefte i poručio sljedeće:

Poštovani,
Obavještavam vas da se FB profilu SDA aktivista pod nazivom “Yasmin Mulahusein” – koji vodi Jasmin Mulahusić iz Zavidovića – od jutros (27.12.’22.) zagovara osnivanje tajne bošnjačke organizacije za likvidaciju političkih neistomišljenika. Poručuje se da “Bošnjaci treba da osnuju tajnu organizaciju”, koja će zaustaviti “zlotvore, lažove, podle prokletnike”, poručuje se da “Bošnjaci neće opstati ako ne budu istrebljivali izdajnike”, te da “za godinu dana neće biti ni jednog fatmira ili dritana”.

Ovo je komentar izvjesnog Ibrahima Alagića, na novu objavu profila “Yasmin Mulahusein”, kojom se po treći put targetira moj sin Ajas Alispahić, učenik srednje škole, zbog toga što mi ponekad pomaže kao snimatelj mojih klipova. Targetiranje moga sina je ogavni čin zastrašivanja moje porodice i ucjenjivanja moje slobode govora, ali, zagovaranje osnivanja tajne organizacije, za “istrebljivanje izdajnika”, je čin poticanja na terorizam, koji bi mogao inspirisati pojedince ili određene skupine da počnu ubijati targetirane pojedince. Ono što je posebno zabrinjavajuće jeste ogroman broj Bošnjaka koji podržavaju poziv na terorizam i ubistva, i oni imenom i prezimenom snose odgovornost za ovo zlo.
Potcrtavam da se SDA nije nikad ogradila od ovog obavještajnog i medijskog projekta odakle se svakodnevno govori u ime SDA, dok se u zatvorenim grupama SDA objave profila “Yasmin Mulahusein” dijele kao “sveto slovo”.

 

izvor: Bihnews.info

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %