SINIŠA I MARIJA KULIĆ ZALJUČALI MILJANU U KUĆI! Nisu joj dali da se vrati u Zadrugu, procurili detalji BjEKSTVA! Š0K

0 0

Miljana Kulić vratila se u rijaliti “Zadruga”, a po povratku u Belu kuću otkrila je da je pobegla iz porodične iz kuće.

Ona je ispričala da su joj majka Marija i otac Siniša zabranili da se vrati u rijaliti, ali da je ona kroz prozor izašla.

– Produkcija mi je platila taksi, odbiće mi od honorara. Pobegla sam iz kuće. Bila sam u Nišu, oni me sad vide ovde – pričala je Miljana Zoli, Aleksandri Nikolić i Filipu Caru.

– Pobegla je iz kuće da oni ne znaju – potvrdio je Zola.

– Da.

– Prvo nije hteo nijedan taksista da me vozi, jer je Beograd-Niš daleko i mora pare unapred da se daju. Međutim, pozvala sam jednog i čovek me je zvao, rekla sam: “Ovde Miljana Kulić iz rijalitija, ne bih da se brukam, evo vam broj od produkcije”. Nisu hteli da me puste u rijaliti, rekli su mu da sedim kući: “Sad će da ti se odredi poslovna sposobnost, i kraj. Da budeš nesposobna za rad, psihijatrija da napiše”. Ja odem kod izvršitelja i potpišem to, i trebalo je da krenem. I kad ono zaključana vrata. “Aj da vidimo gde ćeš ti da ideš, dosta si ti išla na svoju ruku, napisala mama kod šefice da spakuje Željka, apsolutno sve njegove stvari i nisu me pustili da odem. Pobegla sam kroz prozor i padnem, puzila sam do kapije i istrčim – prepričavala je Kulićeva.

@pitamzadrugara

#miljanakulic #zadruga6 @nenad.macan89

♬ original sound – Zadruga6.Official

kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %