SDA Terorista Jasmin Mulahusić se obrušio na Rektora Univerziteta u Sarajevu Škrljelja zbog istraživanja Sebijine diplome

0 0

Svjetski poznati terorista Jasmin Mulahusić obrušio se na rektora unvierziteta u Sarajevu Rifata Škrljelja crtajući mu metu na čelo. On se obrušio na Škrljelja zbog najave mogućeg oduzimanja akademskog zvanja Sebiji Izetbegović od strane Univerziteta u Sarajevu.

Iako je Medicinski fakultet imao rok da Univerzitetu dostave određene dokumente on to nije uradio pa je Univerzitet pokrenuo svoju komisiju koja će utvrditi validnost diplome Sebije Izetbegović i ako bude potrebno Uverzitet će razmatrati oduzimanje iste.
Zbog svega toga pokrenuta je velika hajka na Rektora ovog univeziteta a SDA botovi i teroristi su počeli sastavljati najgore moguće konstrukcije i laži.

Pogledajte kako to radi glavni od botova terorista sa UN liste Jasmin Mulahusić.

Nakon njegove objave kao i uvijek krenule su salve komentara, uvreda, a i prijetnji na račun Škrljelja. Od toga da ga treba protjerati iz BiH pa do toga da mu se treba suditi narodski.

I kao i uvijek terorista Mulahusić će reći da on nije stavio metu na čelo nikome, ali komentari pokazuju drugačije. Ako se bilo šta desi Rektoru UNSA za to je kriv Jasmin Mulahusić koji vješto upravlja neukim i ispranim botovima i ljudima niskog koeficijenta inteligencije , a koji su izmanipulisani spremni na sve.

Pogledajte komentare istih:

izvor: bihnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %