SDA ima problem koji je veći i od NIP-a i Konakovića a to je FACE TV. Kako ugasiti nezavisnu riječ? Svi protiv Senada!

1 0

Navikli smo da na društvenim mrežama često naletimo na podijeljene objave SDA bota Jasmina Mulahusića u kojima proziva NIP i Dinu Konakovića.  Zašto? Zato jer je NIP sa koalicionim partnerima izbacio SDA iz Kantona Sarajevo i tako im izbio iz džepa milijardu maraka budžeta KS. Ipak od NIP-a i Konakovića SDA i njeni botovi najviše mrze Senada Hadžifejzovića i FACE TV.

Na svaki mogući način se trude da ovoj nezavisnoj televiziji nanesu što veću štetu. Počevši od Bosmala gdje su znali da gase struju u zgradi pa su u FACE TV-u crkavali skupocjeni uređaji pa do toga da je glavni bot SDA Jasmin Mulahusić Senada Hadžifejzovića optužio da je na početku rata u program Centralnog dnevnika  namjerno doveo Fikreta Abdića da bi iscenirali državni udar.

Montiranje ovakvih lažnih videozapisa je stavljanje mete na čelo vlasniku FACE TV-a Senadu Hadžifejzoviću.

Svaka objava SDA bota Mulahusića je monstruoznija pa je tako Senada Hadžifejzovića uporedio i sa zloglasnim četničkim voditeljem dnevnika Ristom Đogom što možete vidjeti na slici ispod:

BiHnews je analizirao svih 6 lažnih facebook profila Jasmina Mulahusića te došao do podatka da je Mulahusić negativno spomenuo FACE TV, Senada Hadžifejzovića i novinare FACE TV-a preko 200 puta. Neki od tih postova su najmonstruoznije laži i podmetanja koja se mogu staviti u rang sa Gebelsovom propagandom tokom 2 svjetskog rata!

Da stvar bude još gora na objave teroriste Mulahusića reagije na desetine njegovih radikalnih pratilaca koji Senadu poručuju najgora moguća zlodjela. Poziva se na protjerivanje Hadžifejzovića iz BiH, a prijeti se njegovom sinu Feđi Hadžifejzoviću.

Sve ovo se radi iz razloga jer je FACE TV nezavisna privatna televizija na koju stranački tajkuni i stranačke vođe nemaju uticaja. Oni na FACE tv ne mogu uticati ni finansijski niti ga drže u šaci po bilo kojem osnovu što FACE-u daje ogromnu prednost da može nezavisno izvještavati o pravoj situaciji u BiH.

Izvještavanje o diplomama, aferama i svim ostalim kriminalnim radnjama SDA dovelo je do toga da u prostorije FACE-TV-a bude došla i osoba koja je fizički željela napasti Hadžifejzovića.

Senadu se daju nadimci poput snishodljivca, adžije i riste ali se zapravo najviše boje njegove naredne reakcije u Centralnom Dnevniku i narednog dokumenta koji Hadžifejzović može objelodaniti građanima BiH.  Sva je sreća pa FACE TV ima jaku platformu, ima dijasporu koja je podržava, ima reklamne blokove pa se hrabro i čvrsto bori protiv hobotnice zvane SDA koja je spremna i TENKOVE dovući pred Bosmal samo da bi ušutkala riječ istine.

I sada kada im je FADIL na Crnoj listi SAD-a, kada Bakir sanja predsjedničku fotelju, kada Seka zamišlja kako drži ders u skupštini KS svima im padne na pamet samo jedna stvar. Pa SENAD i FACE su zapravo pobijedili. SDA odlazi, gubi kantone i gubi vlast a FACE je tu jača nego ikada da širi istinu u medijskom blatu Bosne i Hercegovine.  Ostaje još samo jedno da se nadležne policijske  službe u BiH i tužilaštvo pobrinu za glavnog kreatora internet propagande i zla SDA stranke Jasmina Mulahusića.

Ipak nagazili su na ČUDO, na novinara koji je prvi najavio i rat u BiH. Nagazili su na BEDEM koji ne pada!

Pravda je spora ali dostižna a KARMA je čudo!

izvor: BiHNews. info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %