SDA bot Faruk Drina najstrašnije izvrijeđao Zaima Poturića i zaprijetio mu: “Na slamku ćeš se hraniti!”

0 0

Faruk Drina, bivši estradni menadžer a sadašnji Facebook ratnik, najstrašnije je uvrijedio Zaima Poturića, televizijskog voditelja i muzičkog autora.

Dobro upućeni kažu, da ne postoji osoba iz javnog života koju Drina nije uvrijedio, uglavnom svakoga onog ko bilo šta kaže protiv Stranke demokratske akcije (SDA), dinastije Izetbegović, crnolistaša Fadila Novalića i svega onog što otprilike brani radikal Jasmin Mulahusić iz udobnog doma luksemburškog.
Na slamku ćeš se hraniti

Naime, Faruk Drina je večeras poslao šokantnu poruku Zaimu, koji je 2020. godine doživio moždani udar, ali je, kako je tada objavio Poturić, “zahvaljujući ekspresnoj intervenciji neurologa bolnice “Abdulah Nakaš”, stanje stabilno”.

– E moj Zaime, nije tebe Svevišnji džaba kaznio. Ali nije dovoljno, ubrzo ćeš se na slamku hraniti. Upamti što sam ti sada kazao – napisao je Drina.

Ali tu nije kraj. Zaim je odgovorio da to nije uredu, i da on to njemu ne želi, ali…

– To što javno kenjaš i unosiš lažima fesat, sada kada je najžešći napad na Bošnjake ti se prikačio, nek ti je na sramotu – opet je napisao Drina.

Poturić je sve to objavio na Facebooku i dodao “ne treba nama neprijatelj sa strane”.
“Sram ga bilo”

Na ovu objavu uslijedile su stotine komentara.

– “Sram ga bilo, fuj!”, “javila se poštenjačina”, “sramno i neljudski”, samo su neki od komentara.

Inače, Drina društvene mreže koristi da vrijeđa sve oponente dinastije i svakoga ko nije SDA, na što se mnogi njegovi nekadašnji partneri čudom ne mogu načuditi.

izvor: press

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %