RAZJARENA KUMA BRUTALNO ODGOVORILA SLAVNIĆEVOJ MAJCI! Spremila dokaze, a onda šokirala izjavom: Javio mi se BRAT pokojnog Olivera!

0 0

Haos oko odnosa bivših supružnika, Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića ne jenjava, več naprotiv se sve više zahuktava.

Nakon što se prvi put oglasila Zvezdanova majka Slavica i stala u zaštitu svog sina i opovrgla Anine tvrdnje, oglasila se i Milena Kačavenda.

Milena je za Kurir prokomentarisala njenu izjavu ali i brutalno odgovorila na tvrdnje Slavnićeve majke da je i ona varala svog supruga.

– Ana i Moka su bili u super odnosima neko vreme. Moka nije upućen bio u mnoge stvari, on ni ne zna kakav mu je sin zlostavljač i ubica. Majka je oduvek bila slaba na svog sina jedinca što je i logično da ga sada brani. Slavica pije razne lekove i rivotrile, ja ću sutra poneti sve papire u emiisji u kojoj gostujem da dokažem neke stvari. Pokušala je da skoči sa prozora i da izvrši samoubistvo i za to imam dokaz. Žena je neuračunljiva i ne zna šta priča. Njegovi roditelji su se setili tek sada … Slavica se silno nasekirala što sada mora posle sto godina da se čuje sa bivšim mužem bez patke (Mokom Slavnićem) i brani svog finog sina koji je veliki “dobročinitelj”. Sad su se setili, dobro. Bolje ikad nego nikada – ironično je rekla Milena.

To što Slavica priča da sam varala muža neka ne lupeta gluposti, videćemo se na sudu. Babuskera se izlupetala samo tako. Žena mene ne poznaje a zna da sam varala muža, ma molim te. Ja sam ostala u porodičnoj kući, tu je mene muž “ostavio”, a gde je ona? U domu za nezbrinuta lica! Bolje gledaj sebe nezbrinuta osobo koja si brojala koske zbog svog muža – surovo je odbrusila Kačavenda.

Na temu dugova i kockanja, kuma je rešena da pronađe dokaze i svima zapuši usta.

– Sutra idem kod dece u stan da tražim račune i da rovarim. Da vidimo ko je te sve račune plaćao. Samo da podsetim da je on prokockao stan i mnoge druge novce i to ću naći. Sve će biti crno na belo – navela je Milena za Kurir.

Anina kuma šokirala je javnost kada je priznala ko joj se javio i otkrila da će se ovoj temi posebno posvetiti.

– Moram još nešto da kažem. Brat pokojnog Olivera pokušao je da skupi u kontakt sa mnom, pa mu je neka devojka dala moj Instagram. Želi da pošalje poklon Ani u znak zahvalnosti zbog onoga što je ona rekla u rijalitiju. Sve detalje znaću vrlo uskoro! – izjavila je Kačavenda.

Kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %