“PRODALA STAN I DIO NOVCA DALA ANI” Moka otkrio šta je Zvezdanova mama uradila s nekretninom! Komentar o NASILNOM sinu je tek Š0K

0 0

Moka Slavnić, otac Zvezdana Slavnića, oglasio se nakon Zvezdanovog agresivnog ponašanja prema devojci Anđeli Đuričić, i otkrio da sinu zamera što se ne ponaša lepše prema Anđeli.

– Mene interesuje samo jedna jedina stvar, a to je njegova ljubav sa Anđelom. Ostalo me ne interesuje, šta ću ja njemu u 46 godina da pričam kako da se ponaša? Obračuni sa Anom, to je njihova stvar. I jedno i drugo su idioti što to daju javno. Objektivno i pošteno, ne ulazim u njihov odnos, to neka oni reše. Nikad ne bih bio na njegovoj strani da je nešto loše radio – priča Moka koji se osvrnuo na Zvezdanov potez koji je zgrozio gledaoce, ali i ukućane, a to je hvatanje za vrat i davljenje Duričićeve.

– Dobio bi dobre batine od mene za takve stvari, jer ja volim kada je on džentlmen. Ona ne može da stane. Voli je, i ona njega, to je tako zaljubljeno stvorenje u njega. Kako to ne vidi, da bude i on malo plastičniji. Nikad nije uradio ništa da ona prestane, a ona ne može da prestane. E onda, alfa mužjak to ne voli. Može kratko. Alfa mužjak to ne trpi. Nikada na drugi način on nije eksplodirao sem kad ona ne može da prestane. Ni to mu ne odobravam. Hiljadu puta sam rekao zašto on i ja nismo bili med i mleko. Zato što ga kritikujem. Beži, boli ga uvo da se druži sa ćaletom koji ga kritikuje. Sine izvuci nešto, znaš da te volim.

Aktuelna tema ovih dana je i izjava Zvezdanove mame Slavke da je prodala stan kako bi bivša snaja Ana Čurčić otplatila dugove koje je imala. Kako Moka navodi, nije sav novac otišao u Anine ruke.

– Naravno da znam. Ne može da se kaže da je prodala stan zbog Ane, ali je jedan deo para njoj dala. Verovatno da je drugi deo s***ao Zvezdan. To ne znam, jer važno je naravno da ja to ne saznam. Kao i pre, kada je pravio s*anja, važno je da ja to ne saznam – priča Moka pa otkriva da je kontaktirao produkciju kako bi stupio u kontakt sa Zvezdanom i urazumio ga.

– Pokušavao sam, ignorišu me maksimalno. Okej, ako moja malenkost nije zaslužila da makar odgovor dobijem.

kurir.rs/blic

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %