PROCURILI NEVJEROVATNI DOKAZI o rušenju tornjeva 11 septembra: Objavljeni dokazi o “kontrolisanom rušenju” kula blizankinja!

0 0

RT je analizirao dokaze i emitovao izvještaje o tome da je događaj 11.septembra bio “posao iznutra”

– U izvještajima se iznose i teške optužbe upućene visokim zvaničnicima vlade SAD-a i CIA sa pratećim natpisom “Bijela kuća stoji iza terorizma svog stanovništva.”

Visoki vladini zvaničnici i obavještajci potvrdili su postojanje kampanje pod nazivom “Operacija Gladio”- o velikoj operaciji sudeći prema riječima šefa CIA-e Vilijama Kolbija- i ta kampanja je odgovorna za organizovanje terorističkih napada kako bi se dozvolilo vlastima da uvedu vanredno stanje i pomjeraju ljude unaokolo kao ovce.

Sa izvještajima iz Kremlja da će predsjednik Putin objelodaniti satelitske slike koje dokazuju da su kule bliznakinje “kontrolisano rušene” a ne od strane dva aviona, čine se ogromni koraci ka neslaganju istine sa zvaničnom verzijom Komisije o događaju 11.septembra.

U izvještajima RT-a se ukazuje da je jedan od svjedoka, Vinčenco Vinsiguera, priznao: “ Moralo se predstaviti kao napad na civile, na žene, na djecu, daleko od bilo kakve političke igre. To je omogućilo vlastima da uvedu vanredno stanje.”

Mejnstrim mediji ovo ne objavljuju, ali je u zapisniku. 

Dr Danijel Ganser, autor spisa o tajnim operacijama NATO pakta, objašnjava zašto ljudi i dalje nisu voljni da prihvate istinu, čak i sa neviđenom količinom dokaza pred sobom.

Sa dokazima o postojanju operacija Nortvuds i Gladio, sve je dostupno, ali i dalje vlada jedan psihološki momenat u kome je ljudima teško da povjeruju da sve to nastavlja. To je prosto loša vijest. I, u osnovi, može značiti da terorizam manipuliše svijetom, da upravlja ljudima kao ovcama.

A ako se neko prema ljudima odnosi kao prema ovcama i već ih je izmanipulisao pod zastavom lažnog terorizma – onda je to nešto što niko od izmanipulisanih ne želi da čuje.

Džon Kol, arhitekta i inženjer koji traga za istinom o 11.septembru, postavio je pitanje ko je srušio kule bliznakinje.

– Ko god da je to uradio nije letio u avionima. To je nemoguće, nemoguće je otopiti sav taj čelik požarom u kancelarijama, avionskim gorivom, do kolapsa. To je fizički nemoguće. To prkosi zakonima fizike – zaključio je Kol.

izvor: bihnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %