Procurile šokantne informacije: Kćerka Bakira i Sebije svadbu će platiti 1 milion maraka! Odakle lova?

0 0

Lider SDA Bakir Izetbegović uskoro će postati tast, a njegova kćerka jedinica Jasmina riješila je da izgovori sudbonosno “da” i to, kako saznajemo od izvora bliskog porodici Izetbegović, vjenčanje će se dogoditi uskoro.

Jasminin izabranik je navodi naš izvor iz Stoca, ime i prezime poznato je redakciji BiHnews, a Jasmina na društvenim mrežama ne krije svog izabranika, te često objavljuje zajedničke fotografije. Prema nezvaničnim informacijama u toku su pripreme za vjenčanje a ukupna cijena istok mogla bi dostići i 1 milion km s obzirom šta se sve naručuje i kupuje.

Izetbegovićeva kćerka je prilično nepoznata široj javnosti u BiH. Poznato je da je završila Likovnu akademiju u Sarajevu, nakon čega je školovanje nastavila u Holandiji, gdje je završila i postdiplomske studije. Danas je vlasnica i direktorica jedne marketinške agencije.

Pitanje stoji da li je Jasmina zaista mogla zaraditi 1 milion km kroz posao kojim se bavi da podnese teret svadbe ili su to babo i mama finansirali iz tajnih fondova?

izvor: BiHnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %