Procurile nevjerovatne informacije: Svadbu Jasmine Izetbegović osiguravala policija plaćena državnim novcem iako Bakir nije ni na kakvoj funkciji

0 0

Svadba od milion maraka kako neki nazivaju svadbu Jasmine Izetbegović i Ćamila Humačkića inače bivšeg vlasnika eskort kuće u njemačkoj nije prošla bez skandala ili nelegalnih radnji.
Naime na obezbjeđenju svadbe bila je prisutna policija i u uniformi i u civilu koja je plaćena narodnim novcem iako Bakir ne obnaša bilo kakvu bitnu funkciju da bi bio osiguravan od strane policije niti je njegova kći na bilo kakvoj poziciji u politici.

Jedina osoba koja je trebala i bila osigurana od strane svog osiguranja je Predsjednik Turske Erdogan kojeg bošnjaci cijene i poštuju više od Bakira da bi mu bilo ko naudio.
Korištenje policije u privatne svrhe je grubo kršenje zakona BiH te iživljavanje nad istim.

Policija treba da osigurava javni red i mir a ne privatne svadbe nebitnih političara sumnjivih finansijskih i drugih osobina. Ovim je Bakir još jednom pokazao da je privatizirao policiju u Sarajevu i jednom dijelu FBiH te da sve te institucije rade za korist ove familije.

Izvor: BiHnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %