Priveden Mirnesin najbolji drug Mujo, napuhao 2.02 promila: “Ona živi luksuzno, a ja živim tako što luk režem i sve mi suze idu na oči”

0 0
--

Mirnesa S., osumnjičena za krađu milion eura iz kompanije za transport novca u kojoj je radila, živjela je upravo tu, nedaleko od policije. Stan je prazan već dva mjeseca.

Ona je iz prostorija kompanije 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion eura. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznijela toliki novac. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

Mustafa Mujo Osmanović je već duži niz godina prijatelj sa Mirnesom zvanom Miki. Žili luksuzno kao i ona sama. Samo Rolex, Breitling, Lamborghini, Mercedes su neke od luksuznih marki koje ovaj par voli.

“Duškane moj, da ja nešto kažem. Bezveze pričaš gluposti da bi dobio ti neku pažnju. Brzveze se zanimaš ovim stvarima, gluposti i lažima. Kakvi saučesnici, kakvi bakrači?

Mirnesa je kraljica, moja drugarica a mene što stavljate u to sve, ja nemam pojma. Ona nema saučesnika, nema ništa. Ona je svoj čovjek. Živite svoj život i ne zanimajte se Mirnesom. To što je ona uradila svoj fazon. Ona jeste moja drugarica ali ja živim svoj život. Želim joj sve najbolje u životu.

Ti i dalje čitaj ta sra*a da su pojedini uhapšeni. Pričaš gluposti i zamaraš se. Nisu svi uhapšeni, ja sam uhapšen zbog alkohola i što sam vozio pjan.

Ljudi moji da vam još nešto kažem, Mirnesa je svoj čovjek a ja sam svoj čovjek. Mi smo drugari. Ona živi svoj život, ja živim svoj život. Ona živi luksuzno a ja živim tako što luk režem i sve mi suze idu na oči.” izjavio je Mustafa Osmanović piše Crna Hronika.

Portal Crna-Hronika prenosi da je Mustafa lišen slobode 28.12.2022. godine u 01:10h a priveli su ga policijski službenici MUP-a KS PS Ilidža. Priveden je zbog upravljana motornim vozilom pod dejstvom alkohola kojeg je “napuhao” 2,02 u organizmu.

izvor: press

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %