PRATILI JE SKANDALI, OŠIŠALA SE NA ĆELAVO, A SADA JAVNO PODRŽALA DRAGOJEVIĆA! Bivša učesnica Zadruge kipti od sreće zbog Dejana

0 0

Iako se već duže vreme spekulisalo o tome da je Dejan Dragojević promenio veru, on je nedavno rešio da prekine ćutnju, te je priznao da je već četiri godine u Islamu, čime je podigao veliku prašinu u javnosti.

Njegovo nedavno putovanje napravilo je neverovatan haos, a kako je i sam istakao, o promeni vere javno nije želeo da priča, jer je smatrao da ga mnogi neće razumeti

Dok su se sa jedne strane nizali negativni komentari, bilo je i onih koji su ga u promeni vere podržali, poput Zerine Hećo, bivše učesnice Zadruge.

Zerina mu je uputila reči podrške i poželela mu sreću.

– Ja sam zaplakala od sreće, navala emocija. Dejane, Alah ti ukabulio svaku dovu, dao ti mir duši, sabur i svaku sreću. Amin – napisala je ona.

Zerina je inače, poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili kroz javni život, a njen život je danas sušta suprotnost od onoga što smo imali prilike da vidimo tokom njenog rijaliti angažmana. Imala je burne romanse u Zadruzi, a zbog Vladimira Tomovića je na kraju obrijala glavu, što je bio veliki šok za sve ukućane, a neki su se i rasplakali. Danas je srećno udata i uživa u luskuzu.

Inače, bilo je i oni, poput Tamare Đurić, koji nisu bili ni malo blagonakloni prema Dejanovoj odluci. Đurićeva je oštro osudila bivšeg rijaliti takmičara i nije se libila da javno iznese svoje mišljenje.

– Zato što nam propagira veru, a ni sam ne zna kom se Bogu moli! Poturica! Svačiju ja veru poštujem ali ne Božijim preletačima. Vera nije stvar izbora, sa kojom se rodiš sa tom i umireš. Sa ovakvim ponosom priča čovek koji je zbog strasti, da ne kažem nešto drugo, prodao Boga, treba u najmanju ruku sam sebi da oduzme život. Znam da je to greh u našoj veri, ako u njegovoj nije neka požuri! – izjavila je Tamara.

Kurir.rs/M.K.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %