POSLIJE DISKVALIFIKACIJE MIKIJA, PRODUKCIJA I ZADRUGARE UDARILA PO DŽEPU: Šok odluka Velikog šefa, zavrtilo im se u glavi od CIFRE

0 0
--

Zadrugari su saznali da je Miki Đuričić pobegao, a u Belu kuću stiglo je pismo, koje je pročitala Zorica Marković, u kom su obavešteni da je Pčelar iz Kupinova diskvalifikovan i da će biti novčano kažnjen.

– Dragi zadrugari, neophodno je da odmah ispraznite radionicu, već za nekoliko sati radnici će krenuti sa radom. Džakove sa stvarima možete odneti u salu preko mostiću, radionica mora biti potpuno prazna! – pročitala je Zorica.

Međuti, tu kaznama nije bio kraj. Naime, zadrugari nastavljaju s kontinuiranim kršenjem osnovnih pravila života u “Zadruzi”, zbog čega je Veliki šef izrekao nove kazne. Naime, danas su tokom buđenja u krevetu ostali da spavaju mnogi od njih.

Iako znaju da će Goca Džehverović doći na imanje, kako bi obišla čitavu situaciju, oni su ipak odlučili da budu lezilebovići, koji neće ustajati iz kreveta, zbog čega su upravo kažnjeni oduzimanjem nedeljnih honorara.

Zbog spavanja u nedozvoljeno vreme, oduzimanjem nedeljnih honorara kažnjeni su Marko Petrušević Petrući, Anastasija Stojanović Palčica, Valentina Stanković i Ana Spasojević.

izvor: Kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %