POMIRILE SE MARIJA I MILJANA: Čim je čula za diskvalifikaciju, Kulićeva pozvala OVU OSOBU!

0 0

Iako su se u medijima pojavile informacije da je prilikom Miljaninog dolaska u Niš došlo do žestokog sukoba sa njenom majkom Marijom, koja je prinuđena da plaća njenu kaznu i kockarske dugove, kako Kurir saznaje, istina je da je susret prošao neočekivano mirno, pa je i uprkos prvoj Marijinoj burnoj reakcija, ona spustila loptu i prihvatila ćerku u porodični dom.

Izvor Kurira sa lica mesta, navodi da je sama Marija, čim joj se ćerka javila i rekla da nema gde da ode i da nekoliko sati sedi na benzijskoj pumpi u Šimanovcima, odmah kontaktirala njihovog prijatelja taksistu, da ode po nju i da je dovede kući.

To je potvrdila i sama Marija.

– Poslala sam ko će da ode po nju i da dođe kući. Umorna je, to je sve, nije htela da uđe od prvog dana u Zadrugu, ali je htela da ispoštuje poziv, ne oseća se dobro – krakto je prokomentarisala Marija.

Kada su njih dve sele i porazgovarale o svemu, rešile su sve probleme koje su imale, a tom prilikom je i Miljana obećala majci da više neće da pravi probleme i da će pripaziti na ponašanje, kako je ne bi stresirala zbog teške bolesti od koje boluje.

Podsetimo, u medijima se pisalo da se u Nišu dogodio incident koji je pretio da eskalira. Marija je nervozno zapretila Miljani da će je izbaciti iz doma, jer kako je krenulo zbog nje će morati da prodaju kuću u Nišu kako bi otplatili dugove.

izvor: kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %