POČEO JE LOV NA “KRVNIKA IZ BUČE”: Ukrajinci objavili video – “Ovaj čovjek odgovoran je za pokolj dijela civila…”

0 0

Ruske trupe pod njegovim zapovjedništvom sadistički su ubijale civile po kućama, a bilo je izvještaja i o brutalnim silovanjima žena i djece.

Otpočeo je lov na ‘mesara iz Buče’, veterana nedavno blagoslovljenog od Ruske pravoslavne crkve za kojega se osnovano sumnja da je odgovoran za strahotna i masovna zlodjela u predgrađu ukrajinskoga glavnog grada Kijeva.

Osumnjičenog za masovne zločine nad civilima u Buči identificirale su ukrajinske obavještajne službe u sinergiji s Informnapalmom, volonterskom inicijativom koja prati aktivnosti ruske vojske i specijalnih službi. Riječ je o potpukovniku Azatbeku Omurbekovu, zapovjedniku 64. ruske motorizirane brigade koja je bila uključena u okupaciju Buče, grada udaljenog oko 40 kilometara od centra Kijeva.

Ruske trupe pod njegovim zapovjedništvom sadistički su ubijale civile po kućama, a bilo je izvještaja i o brutalnim silovanjima žena i djece. Nakon povlačenja ruskih trupa otkrivene su brojne masovne grobnice, kao i brojni leševi na otvorenom među kojima je bilo potpuno golih žena, s rukama vezanima na leđima.

 

izvor: SB

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %