Pismo demobilisanog borca VRS Miloradu Dodiku podiglo srpsku na noge: Milorade na zavađaj nas nismo mi….

0 0

Bojan Knežević zvani KOLT kao maloljetan sa 17 godina priključio se u VRS te prošao sav pakao ratnih zbivanja 90-tih godina te je 1995 tokom napredovanja 5 Korpusa ARBIH ranjen kod Ključa u nogu na koju ni danas ne može da hoda ispravno.

On se obratio našem portalu BiHnews da prenesemo njegovih par riječi kao pismo upućeno Miloradu Dodiku zbog konstantnog dizanja tenzija i blokada od strane istog pa njegove riječi prenosimo u potpunosti.

Milorade lažni srbine. Prestani da nas više zavađaš i da dižeš tenzije u zemlji jer više niko neće ratovati za tebe osim par plaćenih budala počinje Bojan.

Nismo mi Milorade budale da nas opet nasamare da naša djeca troše svoju mladost po rovovima dok se ti i takvi kao ti bogatite. Milorade ne dam ti ni svog sina koji ima 21 godinu i koji nikoga ne mrzi. Imam komšije bošnjake i slažemo se super a svog sina učim da su najveći neprijatelji našeg naroda upravo izdajnici u našem narodu u koje spadaš i ti lažni patrioto.

Dok smo mi ratovali za lažne ideale ti si se bogatio i sada bi ponovo da ratuješ da sakriješ svoj kriminal jer posjeduješ pola  Banja Luke. Dok ti evo godinama pozivaš na nekakve referendume i odcjepljenja omladina nam ode iz zemlje na svim stranama. Nema nas Milorade.

Nestajemo kao nacija jer ti i tvoji drugari Bakir i Dragan evo 20 godina perete mozak ovom jadnom narodu da su tobože ugroženi od nekoga i da im nigdje nije bolje nego u RS-u dok ti i tvoji drugovi milione okrećete u ime nas.

Dosta je Milorade nećemo više poručuje ti bivši borac Banjalučkog korpusa.

Makni se iz politike i živi sa tim što si pokrao a nas pusti da živimo ko ljudi sa svojim komšijama bošnjacima jer ova zemlja je bila i mora biti zemlja svih nas. Ne u moje ime Milorade , ne u moje ime!   Završio je tako Bojan svoju poruku članu predsjedništva BiH Miloradu Dodiku.

 

izvor: BiHnews.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %