PESNICAMA U GLAVU UDARALA DEJANA: Dalila raskinula s ljubavnikom pa nasrnula na muža, za sve joj KRIV! JEDVA JE ODVOJILI! LOM

0 0

Nakon što je raskinula sa svojim dečkom Filipom Carem, Dalila Dragojević se uputila ka Beloj kući, pa je uletela u spavaću sobu gde je njen, i dalje zakoniti suprug, Dejan Dragojević ležao na krevetu.

– Ti si mi uništio život, kunem ti se bogom dragim uništiću ti život, jer je moj život već uništen – drala se Dalila.

– Ovo ti je za svaku suzu koju sam prolio – rekao je Dejan.

– Pitam te nešto, jel imam ja šta da izgubim u životu. Imaš, sreću koju si odabrala…Svaku suzu, žao mi je što se ovo dešava. Pokazala si za ovih mesec dana šta si, pa ti si se hvalila se**om danas – rekao je Dejan.

– Izbaci me iz tvojih usta. Sve sam ti obezbedila, pi**o jedna, mene je Zadrugovizija zabolela. Jel si se prodao za četiri paketa – rekla je Dalila.

Naime, Filip Car i Dalila Dragojević su se žestoko posvađali pošto su napustili emisiju.

– Prvi put je iskren, ali ne do kraja…Pokazuje mržnju prema meni – rekao je Car.

– Ja sam mu ponovo pobacala sve i sve sam mu pobacala u glavu…Pitam ga jel sam ja loša, on meni kaže nisi, jel sam ja laka, kaže on, kao pi**a nisi, manji od makovog zrna kad sam mu se unela – rekla je Dalila.

– Treba deset meseci da ti ja ovde dajem prostor….Pa šta treba da je čitav život žrtva što smo se mi zaljubili. Meni je ovo sve teško, pun mije kur*c toga – dodao je Car.

– Ajde da se smirimo, jer što mi više i više govoriš, teže mi je. On je čekao petu sezonu da se razvede, pa da mi nametne Karića – rekao je Car.

– Pa ti si retardiran ako to prihvatiš – rekla je Dalila.

– Nema veze što je on meni drug, ali u ovim nekim situacijama mi je u rijaliti modu. Daješ mi čokoladicu, da bi mi posle prebacio. Mislim da trebamo izbegavati situacije koje nas dovode u nervno rastrojstvo – rekao je Car.

– Priznaj da si ti tu pogrešio. Ja sam htela da ti odgovorim zašto sam ja ovde ostala da uzmem žvake- rekla je Dalila.

– Rekao sam ti da se ne ubacuješ u rasprave kad se raspravljam sa muškarcima. Rekao sam ti da trebamo da odemo u Hotel, jer mi se jeb**o za Mićine pakete žvaka. Kada bi ja spomenuo toliko neku devojku, koliko ti spomeneš Stefana, ja bih imao ozbiljan problem sa tobom – rekao je Car.

– Jao šta ti pričaš, ja ne mogu da se svađam – rekla je Dalila.

– On i ja smo se borili da se to ravnopravno podeli – rekao je Car.

Nakon toga Filip i Dalila su nastavili raspravu.

– Slušaj me ti, sa mnom si, moja si devojka…Ako smatram da je trebalo da odemo sa crnog stola, trebalo je da se pokupimo i odemo odatle. E tako se treba razgovarati sa tobom – drao se Car.

– Rekao sam ti da se o svemu trebamo dogovoriti. Rekao sam ti da juče kad sam bio nervozan, da odemo u Hotel jer hoću da budemo zajedno, ti si rekla neću, pa si ostala zbog paketa žvaka – rekao je Car.

– Nauči se razgovarati sa ljudima. Jel si rekao da ćemo večeras pričati o tome – rekla je Dalila.

– Šta misliš da, da si otišla sa mnom u Hotel, da se ne bi desila ona situacija – pitao je Car.

– Nije se desilo, jer sam ostala. Ne možeš da me sputavaš u tome da budem ja – rekla je Dalila.

– Ti si meni prvo rijaliti igrač, pa tek onda devojka – rekao je Car.

– Ja sam ti prvo devojka – prodrala se Dalila.

Posle ovog sukoba, Dalila je odlučila da ostavi Cara.

– Pošto si rekao nekim ljudima, da si izgubio sebe, evo ja ću ti pomoći da se pronađeš, ostaviću te da pronađeš svoj kompas – rekla je Dalila i napustila Hotel.

izvor: kurir.rs

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %